محمد علی انوشه متخصص تغذیه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران؛ گفت: روغنای خوراکی امروز روغنای سردی هستن که بیشتر از اینکه فواید خوراکی داشته باشن دارای کاربردای صنعتی هستن.

انوشه اعلام کرد: روغنای خوراکی بیشتر از مخلوط روغنایی مثل روغن دانه سویا، روغن کانولا، روغن پالم و روغن آفتابگردان تشکیل شدن.

ایشون با اشاره به این که مصرف این روغنا دارای مضرات فراوانه و مشکلات غیر قابل جبرانی رو داره، اضافه کرد: واسه جلوگیری از دچار شدن به بیمارای قلبی و عروقی عادی از مصرف این روغنا، واسه حفظ سلامتی روغنایی پیشنهاد می شه که دارای اسیدای چرب امگا ۳ و امگا ۶ه و مقدار چربیای اشباع شده در اون کمه.

ایشون در ادامه اضافه کرد: روغنایی مثل کره حیوونی اصل(گاوی –گوسفندی)، روغن دانه کنجد، روغن زیتون، روغن دانه انگور دارای خواص بسیار مفیدی واسه بدن هستن.

ایشون در آخر گفت: از فواید کره های حیوونی میشه به استخون سازی، کاهش غلظت خون، سم زدایی بدن و هم اینکه کاهش چربی شکم اشاره کرد.

جالبه بدونین؛ با در نظر گرفتن فوایدی که روغن طبیعی داره، آدمایی که گرفتار به فشار خون و دیابت هستن در مصرف این روغنا با احتیاط باشن.